Info
LITT INFO OM MEG

Velkommen til mine nettsider.
Fokuset her vil være bryllupsbilder og portrettbilder i ulike sjangre.
På disse sidene vil jeg vise et utvalg bilder fra ulike jobber jeg har hatt som fotograf. Det vil også bli publisert noe annet bildemateriale, men fokuset vil helt klart være på bryllup og andre settinger hvor det primært er mennesker som er i fokus.

Mye av drivkraften i min fotografering er å kunne skape noe andre kan glede seg over i uoverskuelig fremtid, eller det å stå med et ferdig print i hånden og se at farger og komposisjon sitter. Jeg er også interessert i det rent tekniske. I dag hvor det meste foregår i en digital arbeidsflyt, mener jeg at det er viktig å kunne beherske de verktøy som faktisk er nødvendig for å kunne levere bilder korrekt i forhold til mottakerens behov.

THE CREATOR

Jeg har alltid vært opptatt av fotografering og det “grafiske uttrykk”. Jeg benytter nær sagt alle ledige stunder til å fange motiver av ulike sjangre, men det er ekstra inspirerende å kunne levere bryllupsbilder og portretter andre kan glede seg over i generasjoner.

 

UTVIDET INFO

Jeg har valgt å dele min web-presentasjon på to ulike nettsteder p.g.a litt ulik
vinkling på en del av innholdet. På sidene her vil det fortrinnsvis bli vist bilder
fra div. bryllup og annen type portrettbilder.
Jeg benytter meg av det beste utstyret på markedet slik at dette ikke blir en begrensing. For de som har interesse av dette bruker jeg fortrinnsvis kameraer fra Canon og Fuji med ditto objektiver.
Til studioarbeid(og utendørs portretter) benyttes blitser/lamper av merket Elinchrom og nå også Godox som har vist seg å være svært så anvendelig.

READ MORE
5
/
6
FAQ
simensen-foto.com
simensenfoto.no
Bryllup og portrettfotografering

Sidene her vil vise bilder fra bryllup, portrett og eventfotograferinger. Jeg vil også legge ut artikler relatert til fotografering f.eks enkelte utstyrs omtaler og tips.

Kontaktinfo

Har man spørsmål om disse sidene, benytt kontaktskjemaet eller mail til post@simensenfoto.no

Bryllup, portrett, event osv.

Simensenfoto.no har mye av det samme innholdet, men med en litt annen vinkling. Jeg har valgt å gjøre det på denne måten. Bildene vil bli eksponert litt annerledes og fremkallingen(bildebehandlingen vil avvike) Jeg jobber kun med raw filer(digital negativ) og har derfor stor frihet i etterbehandlingen

Kontaktinfo

Har man spørsmål om disse sidene, benytt kontaktskjemaet eller mail til post@simensenfoto.no